Cookies

Når du bruger vores hjemmeside, sætter vi cookies i din browser. Nogle af disse cookies er “tekniske” cookies der er nødvendige for driften af hjemmesiden, mens andre cookies bruges at give os et overblik over hvem der besøger vores hjemmeside:

__cfduidDenne cookie sættes af Cloudflare. Det er en teknisk cookie der er nødvendig for at sikre hjemmesiden mod hackere. Den bruges til at skelne mellem flere computere der deler den samme IP-adresse.
cookie_notice_acceptedDette er en teknisk cookie som sikrer at cookie-banneret forsvinder når en bruger har accepteret brugen af cookies på hjemmesiden.
_gaAnvendes af Google Analytics til opsamling af oplysninger om brug af hjemmesiden. Disse oplysninger sendes til Google i anonymiseret form
_gidAnvendes af Google Analytics til opsamling af oplysninger om brug af hjemmesiden. Disse oplysninger sendes til Google i anonymiseret form
_gatAnvendes af Google Analytics til at begrænse trafikken mellem hjemmesiden og Googles servere

Personoplysninger

Når du kommenterer på et nyhed på dette website, gemmer vi dit navn, din e-mailadresse og din ip-adresse. Vi bruger disse oplysninger til at begrænse spam og til at sikre mod andre former for misbrug.

Vi videregiver dine personoplysninger til andre hvis det er nødvendigt for at opfylde gældende lovkrav. Vi videregiver desuden dine personoplysningeri forbindelse med indberetning til relevante myndigheder, hvis vores website bliver brugt til ulovlige formål.

Vi sletter dine personoplysninger når din kommentar bliver slettet. Sletning gennemføres indenfor en periode på tre måneder.

Vi har iværksat sikkerhedsforanstaltninger for at sikre at dine oplysninger ikke kommer uvedkommende i hænde. Disse sikkerhedsforanstaltninger omfatter blandt andet fysisk og logisk adgangskontrol, backup, logning samt brug af kryptering.

Du er berettiget til at få oplyst hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, og til at få korrigeret fejl i de registrerede oplysninger. Du kan desuden til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til vores brug af dine personoplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på [email protected]

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os på ovenstående e-mailadresse. Du kan også kontakte Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
[email protected]

Hvem er vi

Hjemmesiden drives af:
Stickleback
Stolpehøj 62, 2820 Gentofte
[email protected]
+45 6160 4660